Удостоверение за регистрация

SNATTI nº4615

Вашият Екскурзовод

Здравейте! Kазвам се Ралица Узунова и живея в Португалия от 2004 г насам. Завършила съм Туристическа Информация в Ещорил през 2012 г. и от тогава съм лицензиран екскурзовод на бъларски, английски и португалски език за цялата страна. Член съм на европейската федерация на екскурзоводските асоциации (FEG) и съм регистрирана в синдиката на екскурзоводите в Португалия (SNATTI). Харесвам професията си и обичам да споделям с Вас културните и исторически съкровища, с които Португалия разполага.

Отзиви

Рикардо Р. Туристическа Агенция Оазис Турс

“Olá Ralista, Espero que esteja tudo bem contigo. Antes de mais muito obrigado pelo teu excelente trabalho com este grupo!” (Здравей Ралица, Надявам се, че всичко е добре с теб. Преди всичко искам да ти благодаря за отличната работа с тази група).

Красен Т. (турист)

“Рали, много благодарим за екскурзията, ще се видим до година, но този път в Порто!"

Калоян К. (турист)

“Здравей, Изпращам ти снимките, надявам се, че ще ти харесат и още веднъж ти благодарим за всичко!”

Туристическа Агенция от България

“Привет Рали, Всичко мина много добре, много благодаря за което! Ето снимчици - всичко в комплект. Поздрави и до нови срещи!”

Туристическа Агенция от България

Здравей Ралица, надявам се всичко е ок при теб! Едната двойка от 14-19.10. са много доволни от екскурзията. Бих искала да благодаря за коректното сътрудничество и добро обслужване. …Сега говорих и с другата двойка от 14.10 – възхитени са – поздравления, за което.”

Двойка туристи от Америка

“Hello Ralitsa, our friends will be visiting Portugal next month so please help them in Lisbon/Sintra. I'm attaching a picture of us to remember us by…thanks for everything it was great, Harsh & Rupal.”

Туристическа Агенция от България

“Здравей Ралица, Ще започна с поредната похвала, която дойде при нас от последните туристи – сем. М. – много са доволни от теб, както и от цялата организация, всичко. Отново бих искала да ти благодаря, както за чудесното облусжване на клиентите, така и за коректното отношение с мен и съответно нашата фирма. Наистина мн мн се надявам да продължим в същия дух и да разработим дестинацията.”

двойка туристи от България

“Здравей Рали, Прибрахме се нормално. Благодарим ти отново за любезното отношение. М и Д.”

 

 

РЕЗЕРВИРАЙТЕ ВАШИЯТ ЕКСКУРЗОВОД СЕГА

Нуждаете се от помощ?